Pan Skleróza – praktické pomůcky pro seniory

Zdroj: Praktické pomůcky pro seniory – Pan Skleróza [Výstřižek]. Dostupné z: <http://www.panskleroza.cz/>
V Plzni jsem už poněkolikáté míjela krámek se zajímavým (a hlavně příhodným) názvem Pan Skleróza. Dnes jsem neodolala a šla se podívat dovnitř.
V dnešní době se senioři a jejich potřeby odsouvají na druhou kolej, rodina utrácí peníze raději za děti. Jenže právě lidé v postproduktivním věku by měli mít naši pozornost – se stářím se zhoršuje nejen zdraví a zrak, ale i jemná motorika. Hlavně tyto důvody byly pro majitelku Martinu Herianovou podnětem k otevření obchůdku Pan Skleróza.
Zdroj: vlastní
„Prodejnu jsme otevírali před třemi roky,“ informuje majitelka a zakladatelka obchodu, Martina Herianová. Podnik se od svého vzniku stihl už jednou přestěhovat – z Poděbradovy ulice na frekventovanější Němejcovu 5 (sem se dostanete hned několika autobusy a blízko je i nádraží Jižní předměstí – všechny spoje naleznete na oficiálních stránkách). Otevírací doba je od pondělí do pátku od 9 do 17 hodin, o víkendu je zavřeno. Krámek je hezky uspořádaný do různých sekcí a přizpůsobený klientele – na vše dobře dosáhnete a jsou zde velké cenovky. Krom toho máte možnost nakoupit i přes přehledný e-shop a zboží si v obchodě zdarma vyzvednout, popřípadě nechat poslat. Na facebooku se také dozvíte o akcích a novinkách.
Zdroj: Mapy Google: Praktické pomůcky pro seniory – Pan Skleróza [Výstřižek]. Dostupné z: <http://www.panskleroza.cz/co-vas-prekvapi-v-nasi-prodejne.html>
A co tu vlastně najdete?
Obchůdek nabízí hlavně kvalitní věci – koupíte zde například nákupní tašky na kolečkách z Německa (které si můžete zakoupit či nechat vytvořit na objednávku také na této adrese). Dále jsou zde věci určené na sport a na relaxaci – přes jízdní kolo se sníženým rámem (lze na něj tak lépe nasedat) až po masážní pomůcky. Naleznete tu také bezpečnostní artikly, třeba chytré „nesmeky“, které zabraňují uklouznutí – neocenitelná vychytávka zvlášť v zimních měsících, madla a protiskluzové podložky do vany, hole (i teleskopické), ale navíc třeba i osobní alarm.
Nepostradatelnými nástroji se také stanou různé podavače, pomůcky do kuchyně, velké kalkulačky, ovladače, či lupy.
Krámek ale disponuje i zbožím pro zábavu, například křížovkami, DVDčky a CDčky s dechovkou, nebo třeba vlastními stolními hrami v trochu nadprůměrných velikostech, které šetří váš zrak.
Co mě ale pobavilo byl takový malý výlet do minulosti – typické papuče a samozřejmě nesmí chybět ani zmijovky a rádiovky – inu, některé věci prostě nestárnou.
Na další zboží se určitě podívejte na webové stránky!
Zdroje: vlastní
Má zkušenost:
Přiznám se, že jsem zde zatím nic nekoupila, ale jelikož bude mít babička brzy narozeniny, tento obchod bude určitě jasná volba.
A co vy? Chcete udělat radost postaršímu členu rodiny? Hledáte praktický dárek? Nebo snad jen pobavit kolegu, který přechází do seniorského věku?
V tom případě je Pan Skleróza pro Vás ten pravý!
 
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Share On Youtube
Contact us

1 komentář u „Pan Skleróza – praktické pomůcky pro seniory

  1. Honza 3.5.2015 at 13:45

    no tak pan skleroza je super nazev firmy pro seniory 😀 rkněte i na telefony

     

Napsat komentář

Jméno *
E-mail *
Webová stránka

*

code