Usnadněte si učení angličtiny – Landigo.cz

Donutit se doma k jakémukoliv učení je dost náročné. Zvlášť, když vás netrápí žádný deadline s písemkou či zkouškou, ale sami se chcete v něčem dovzdělat. Sama to vidím u sebe a učení španělštiny. Potřebné knížky sice mám, ale čas na pořádnou nalejvárnu je těžké najít – zvlášť, když si nová slovíčka zapisuji do počítače, kde na mě co chvíli vyskočí nějaký nový email či zpráva na facebooku. Člověk si pak uvědomí, že přísloví, které nám vtloukali do hlavy ve škole – tedy „Opakování matka moudrosti“ – je pravdivější, než bychom si byli ochotni přiznat. Rozhodně je lepší učení dávkovat po menších dávkách častěji (což platí mimochodem i o jídle), ale jak to udělat?

landigo logo
Zdroj: Landigo: Angličtina online zdarma, každý den tři nová cvičení [Obrázek]. Dostupné z: <http://www.landigo.cz/>
Landigo má řešení.
Na tuhle stránku jsem narazila náhodou, tuším, že to byla reklama na facebooku. Kažopádně se jedná o webovky, kde si můžete zlepšit svou angličtinu, němčinu, španělštinu, italštinu či francouzštinu. Po zadání emailu vám bude zaslán výukový ukázkový balíček, jehož plnou verzi si poté můžete zakoupit. V balíčcích najdete videa s gramatikou, kvízové otázky i fotopříběhy. Pro některé verze je dostupný výukový program i pro Android či jiné OS, další možností je nastavení tapety, kde bude několik obrázků s korespondujícími slovíčky, přičemž si periodu změny tapety můžete sami nastavit. Výukový balíček obsahuje také různé diktáty, zkoušky či výukové kartičky.
Nově zde najdete hromadu testů angličtiny podle úrovně (od 00 Předzačátečníci až po C1 Pokročilí), kde najdete testy z různých odvětví a témat – konverzace, gramatika, nepravidelná slovesa… Tyto testy jsou zdarma, při odpovědi je celá věta nahlas přečtena, jsou zde i obrázky, a navíc jsou zde věty nově přeloženy i do češtiny!
Zdroj: Landigo: Angličtina online zdarma, každý den tři nová cvičení [Obrázek]. Dostupné z: <http://www.landigo.cz/>
Velkou výhodou jsou i denní fotokvízy zdarma, které vám chodí každý den na e-mail. Jedná se o 3 fotokvízy dle úrovně. Nově je možné se přihlásit i na mobilu (bez instalace aplikace), takže můžete obohacovat svou angličtinu i na cestách. Prostě půjdete na Landigo, kde se vpravo nahoře zaregistrujete přes email či facebook a KAŽDÝ DEN vám poté budou chodit na email 3 fotokvízy. Každý fotokvíz je pro jinou úroveň jazyka – jsou zde fotokvízy vždy pro A0 či A1 (začátečníky), A2 či B1 (středně pokročilé) a B2 či C1 (pokročilé). Vždy vybíráte ze čtyř možností slovo či slovní spojení, které do věty nejlépe pasuje. Pokud některému slovu z věty nerozumíte, stačí na něj kliknout a objeví se vám překlad – fotokvízy jsou tak vhodné i pro úplné začátečníky. Výhodou jsou také obrázky, které se po vybrání možnosti objeví a hlavně je vám text přečten s perfektní výslovností.
Má zkušenost:
Přiznám se, že anglicky umím celkem dobře, ale ráda jazyk piluji a rozšiřuji slovní zásobu. Pokud zrovna nechodíte někam na doučování, nemáte zapsaný předmět, či nejedete někam do zahraničí, přirozených možností (aniž byste si museli sami vyhledávat slovíčka a mžourat do slovníku), zas tolik není. Jednou z nich je sledování seriálů/filmů v originále, druhou pak Landigo fotokvízy ZDARMA. Nechci dělat žádnou reklamu, ale nemohu se nepodělit o možnost pár minut denně pilovat angličtinu.
Myslím, že nevyužít možnosti zdarma se pár minut denně vzdělávat, je hloupost, tak neváhejte a zaregistrujte se!
 
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Share On Youtube
Contact us

Napsat komentář

Jméno *
E-mail *
Webová stránka

*

code