Šetřete při nákupech na internetu – PlnáPeněženka

Na internetu nakupuji celkem hojně – asi spoustu lidí (v mém věku) využívá tu rychlost a pohodlí. Nemusíte nikam chodit, porovnáte si ceny, které jsou často včetně poštovného menší, než kdybyste zboží koupili v kamenném obchodě, když zboží nemají na nejbližší pobočce, holt si počkáte o den déle. Navíc jsme na nakupování na internetu lákáni různými reklamami, slevami, dárky zdarma či vzorky. Nedávno jsem se zaregistrovala na stránce PlnáPeněženka, která slibovala slevy ve velkém množství internetových obchodů a mohu jen doporučit.
Zdroj: Doporuč a získej ještě více: PlnáPeněženka.cz [obrázek]. In: . [cit. 2016-01-29]. Dostupné z: <https://www.plnapenezenka.cz/>

Tuhle stránku jsem si oblíbila před nedávnem, ale doporučit ji mohu až teď, kdy jsem si nechala vyplatit odměny, které DOOPRAVDY PŘIŠLY. Jsem zaregistrovaná třeba na eRmailu či GoldMailu, ale je to ztráta času. Akorát vám na e-mail pořád chodí nějaké e-maily, které musíte rozkliknout a máte za to do kreditů třeba 2 Kč. Zprvu to vypadá slibně, za registraci dostanete například 100 Kč, ale u eRmailu se začaly odměny s blížící se tisícovkou (kdy je možné si odměnu proplatit) tenčit třeba na 0,01 Kč za reklamu, v GoldMailu vám zase bez souhlasu zvýšili level, takže je odměnu možné proplatit až od 2 000 Kč. PlnáPeněženka funguje jinak a hlavně – opravdu funguje.
A jak to tedy funguje?
Různé obchody mají s tímto portálem různé smlouvy, takže u každého se vám vrátí jiné procento z nákupu (např. 2 %, 4,5 %). Když nakupujete, tak se stačí prokliknout na stránky obchodníka právě přes stránku PlnéPeněženky, nakoupit a odměna se zobrazí. Teprve po pár týdnech (každý obchodník to má jiné), kdy zboží máte doma a nevrátíte ho, se vám odměna také načte a můžete si ji proplatit, a to UŽ OD 1 KČ! Já si ale počkala – 1) aby mi přišla vyšší suma a 2) pokud se zaregistrujete, dostanete 50 Kč zdarma a při nainstalování lištičky dalších 10 Kč. Tyto bonusové odměny si ale můžete nechat proplatit teprve, až když dosáhnou vaše odměny z nákupu 100 Kč. Pokud například nakupujete věci, které je lepší si vyzkoušet, i tak je možné tento server využít. Je celkem výhodné si zajít do kamenného obchodu, zboží si vyzkoušet, ale nakoupit ho přes internet – např. Baťa zde dává momentálně 6,99 % z ceny.
Další výhody
  • Lištička je program, který vás upozorní, že jste na stránkách obchodníka, který s PlnáPeněženka spolupracuje. Pokud tedy chcete něco nakoupit přes internet, lištička vás upozorní, že můžete využít PlnouPeněženku a tím ušetřit. Za její instalaci navíc získáte již zmíněných 10 Kč.
  • Velkou výhodou je i to, že s touto stránkou spolupracují různé slevové portály (Nákupvakci.cz, pepa.cz), takže máte velkou slevu a ještě se vám nějaké peníze vrátí.
  • Dále je zde možnost doporučení a získání odměny za nově zaregistrovaného účastníka přes odkaz. Pokud se někdo z vás přes tento odkaz dostane na stránky a zaregistruje, společnost slibuje 400 Kč za každého nového zákazníka (maximálně vyplatí odměnu však 10x). S tímto věrnostním programem však zatím nemám zkušenosti Usmívající se.
Tahle recenze sice asi vypadá jako placená reklama, ale opravdu z ní nic nemám (tedy pokud se někdo nezaregistruje Mlčící), spíš jsem zde chtěla napsat o něčem, co skutečně funguje. Osobně si myslím, že tento systém je fajn, a vzhledem k tomu, že je (alespoň mnou) ověřený, doporučuji jej také vyzkoušet Mrkající!
 
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Share On Youtube
Contact us

1 komentář u „Šetřete při nákupech na internetu – PlnáPeněženka

  1. donlabuznik 19.3.2019 at 23:35

    Nemám rád, když musím na ten cashback čekat, a tak raději využívám slevových kupónů z https://slevovykupon.net/ , kde je mnohdy úspora mnohem větší. Jednou jsem díky tomu koupil dokonce kvělý notebook za zlomek ceny.

     

Napsat komentář

Jméno *
E-mail *
Webová stránka

*

code