Výměna knih

Tak jsem konečně našla Facebook Challenge, která mi nepřipadá pitomá a jsem ochotná se jí zúčastnit (narozdíl od Ice Bucket Challenge, či Cinnamon Challenge, o které jste možná ani neslyšeli, ale tohle video vám rozšíří obzory – mimochodem, věděli jste, že 40 lžiček skořice vás zabije?). Jedná se o tzv. Výměnu knih.
Zdroj: Filosofie prodeje: Doporučené knihy [online]. In: . [cit. 2016-06-30]. Dostupné z: <http://www.novaeraprodeje.cz/knihy>
O této výměně se dozvíte od svých přátel na FB, kteří daný příspěvek sdílí. Pokud jej „lajknete“ či okomentujete, znamená to, že se také chcete výměny účastnit a daný přítel vám pošle zprávu, kde jsou další instrukce. Jedná se vlastně o tzv. pyramidu. Vy posíláte knihu člověku, od kterého se o výměně dozvěděl váš facebookový přítel. Ten dostane knihu od lidí, kteří se do výměny zapojí díky vám.
Ačkoliv mi bylo řečeno, že je jedno, jakou knihu pošlete, určitě se nemá jednat o zbavení se nepotřebné knihy. Já si naopak myslím, že poslat byste měli knihu, která se vám nějakým způsobem líbila, něco vám dala. Je samozřejmé, že „zbavit“ se oblíbené knihy, je těžké, ale pokud jste jako já a knihy povětšinou už znovu nečtete, proč neudělat oblíbenou knihou radost někomu dalšímu?
Pokud Výměnu knih nesdílel žádný z vašich přátel, ale chcete se zapojit, můžete lajkovat/komentovat zde.
 
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Share On Youtube
Contact us

Napsat komentář

Jméno *
E-mail *
Webová stránka

*

code