Millerovi na tripu

Tak jsem na radu Štěpána s Eli, ale také datoidu zhlédla film Millerovi na tripu. Konečně po dlouhé době nějaká přiblblá komedie, která ale nepřesáhla VypínámTo hranici (naposled jsem nedokoukala film V cizí kůži – jméno jsem musela pochopitelně dohledat). U téhle komedie budete sice kroutit hlavou, ale také se zasmějete.
Zdroj: Millerovi-na-tripu.jpg [Foto]. Dostupné z: <http://komedie.proden.cz/wp-content/uploads/2014/02/Millerovi-na-tripu.jpg>
Snímek Millerovi na tripu (We’re the Millers) vznikl minulý rok, režíroval ho Rawson Marshall Thurber a má necelé dvě hodiny. Kromě netradičního námětu vás zaujme určitě hlavně obsazení – hlavního hrdinu Davida Clarka hraje Jason Sudeikis a hlavní hrdinku Rose Jennifer Aniston. Tito dva spolu ale nehrají poprvé – spolu jste je mohli vidět například také v povedené komedii Šéfové na zabití. Další slavnější celebritkou je Emma Roberts, neteř Julie Roberts no a poslední z hlavních rolí obsadil Will Poulter. Páni, nevím, kde ho splašili, ale ta role mu padla jako ušitá Usmívající se!
Příběh pojednává o Davidu Clarkovi, který navzdory tomu, že už má třicítku pár let za sebou, vydělává si jako dealer trávy. Rose, jeho sousedka, pracuje jako striptérka. Dalším sousedem je sedmnáctiletý Kenny, kterému utekla matka. Jednoho dne Davida tak trochu kvůli Casey, která může a nemusí být homelessačkou, okradou. Jeho dodavatel mu dá šanci peníze vydělat zpět a to tím, že doveze velké množství trávy až z Mexika. Davidovi je jasné, že sám bude příliš nápadný a tak stvoří Millerovy – spořádanou rodinku, kterou celníci určitě kontrolovat nebudou.
Na cestě do Mexika se „rodina“ setkává s různými překážkami, ale také dobrodružstvím. Peprné scénky a černý humor nás provedou jejich cestou domů. Dopadne dobře?
Film mě fakt pobavil, takže dávám 82 % (na csfd je 76 %). Tak se mrkněte na trailer a sami zhodnoťte, zda dát šanci tomuto snímku Usmívající se!
Zdroj: YouTube: Millerovi na tripu / We’re the Millers (2013) – český HD trailer [Video]. Dostupné z: <https://www.youtube.com/watch?v=e7bmBUhe0JE>
 
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Share On Youtube
Contact us

Napsat komentář

Jméno *
E-mail *
Webová stránka

*

code