Sběratel polibků

Když mi kolegyně řekla o Sběrateli polibků a že se jedná o film, na který se se mnou asi přítel nebude chtít dívat, očekávala jsem romantickou slátaninu, nikoliv psychopatického maniaka.
Zdroj: KoFiDaTa: DVD filmy od „S“ [Obrázek]. Dostupné z: <http://jarpos.wz.cz/seznamDVDfilmu/DVD_filmy_od_S.htm>
On i originální název Kiss the Girls o skutečném ději moc neřekne. Každopádně zde v hlavní roli detektiva zazáří Morgan Freeman, kterého rozhodně znáte z Vykoupení z věznice Shawshank. Hlavní ženskou roli hraje Ashley Judd, která ztvárnila maminku Tris ve filmu Divergence. Film má 111 minut a režíruje ho Gary Fleder.1
Casanova je masový maskovaný únosce krásných a talentovaných dívek. A jelikož tyto vlastnosti má i doktorka Kate McTiernanová, unese ji a vězní ji a dalších osm děvčat na neznámém místě. Tři dívky už brutálním způsobem zavraždil a znásilnil. Kate je vzdorovitá, takže by ji praděpodobně čekal stejný osud jako usmrcené dívky, ale povede se jí utéct.
Alex Cross je forenzní psycholog, který se tento případ snaží vyřešit hlavně proto, že je pravděpodobně jednou z unesených i jeho neteř Naomi. To mu Kate potvrdí a snaží se mu pomoci zachránit nebohé dívky.
Trailer:
Zdroj: YouTube: Kiss the Girls – Trailer [Video]. Dostupné z: <https://www.youtube.com/watch?v=JiHGk64-eNE>
Má zkušenost:
Film je napínavý a nepředvídatelný. Líbil se mi hodně asi hlavně díky Morganu Freemanovi – to je u mě celkem sázka na jistotu. Dávám tak 68 % (na csd má 73 %).

1Česko-Slovenská filmová databáze: Sběratel polibků / Kiss the Girls (1997). In: [online]. [cit. 2014-07-28]. Dostupné z: <http://www.csfd.cz/film/12712-sberatel-polibku/>
 
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Share On Youtube
Contact us

Napsat komentář

Jméno *
E-mail *
Webová stránka

*

code