Poděkování

V září jsme na vejšce měli jistý předmět. Jmenoval se Podnikový managment a „týrali“ nás několika semestrálními pracemi. Jedna z nich byla na téma „Mé cíle“, kde jsme si nejprve měli vytvořit rozvrh našeho času (celý týden po 15 minutách!!!) a poté vytvořit tabulku s plány týkající se různých kategorií života (rodina, kariéra, vzdělání, hobby,…) podle různého časového horizontu (krátkodobé plány, střednědobé plány a dlouhodobé plány).
Vím, že nemám vystudovanou žurnalistiku a některé stavby vět by občas také potřebovaly trochu poupravit (o slovní zásobě radši nemluvě), ale psaní je prostě a jednoduše něco, co mě baví a co mě naplňuje. I proto byl jedním z mých plánů nechat si za psaní platit.
A povedlo se!
V říjnu roku 2014 jsem se stala redaktorkou studentského serveru Dioné (znát budou pravděpodobně jen studenti Západočeské univerzity v Plzni) a v únoru letošního roku dokonce šéfredaktorkou. To už pochopitelně zabírá daleko víc času (propagace, zařizování článků se zaměstnanci ZČU, kontrolování článků po ostatních redaktorech), tudíž mě nesmírně mrzí, že nyní v březnu jsem sem přidala jen jeden článek.
Každopádně mě moc těší, že i přesto neklesla týděnní návštěvnost pod 100 lidí, opravdu si toho vážím a děkuji pravidelným čtenářům.
LC
 
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Share On Youtube
Contact us

8 komentářů u „Poděkování

  1. Jirka 15.4.2015 at 12:04

    Tyjo, to je hustý! Strašně moc ti fandím! Ať to jede!

     
  2. Véna 15.4.2015 at 12:07

    Ahoj LC, rád Ti moc poděkoval za tip na raclette party, pozval jsem celou svoji rodinu a výborně jsme si pomlaskali… Doufám, že budou další gastro články

     
  3. Sabina 15.4.2015 at 14:17

    Ahoj, jmenuju je Sabina a přemýšlím o podobném blogu jako máš Ty. Jelikož se učím kadeřnicí, ráda bych to doplnila nějakými postřehy z módy, jako má například Zorka Hejdová z E2 🙂 jaký na to máš názor? děkuju a pokračuj v Tvé tvorbě. PS: těším se na článek z Majálesu, pokud razíš 🙂

     
  4. LadaCroft 18.4.2015 at 9:12

    [3]: Ahoj Sabi, myslím, že pokud máš na módu oko, určitě piš :)! Vlastně se jedná o dost perspektivní typ blogů – existuje spoustu módních blogerek, a tak nějak jsou vlastně z blogerek nejznámější, k populárním blogům poté patří ještě gastro blogy a jakési baby blogy s tipy pro maminky – gastro a móda se holt čte sama :). Já jsem bohužel módní barbar :D. Na Majáles jsem zatím jít neplánovala, ale možná změním názor :). Třeba se setkáme, držím palečky v Tvých začátcích blogotvorby :).

     
  5. LadaCroft 18.4.2015 at 9:16

    [2]: Zdravím :)! No pár tipů v rukávě pochopitelně ještě mám, pokusím se si na psaní udělat více času (prázdniny to přinejhorším jistí :)). Každopádně jsem ráda, že jsi měl úspěch :)!

     
  6. LadaCroft 18.4.2015 at 9:17

    [1]: Ahoj Jirko, moc moc děkuji za podporu, jsem ráda, že mám ve svých čtenářích podporu :)!

     
  7. Sabina 22.4.2015 at 16:11

    [4]:: Děkuju moc za radu, podle mě každá dívka je krásná, tudíž i Ty musíš být, ačkoli jsem Tě neviděla… pomalu svůj blog asi rozjedu, bude se jmenovat Tobětosluší :)) dá se kvalitní blogování spojit se školou? 🙂 hezký den Sabča

     
  8. LadaCroft 22.4.2015 at 17:32

    [7]: Ahoj Sabi, Tobětosluší je skvělý název ^^!!! Nevím, zda kvalitní, ale blogování určitě :). Já tedy teď píšu míň, ale v létě se na to určitě zase vrhnu :). Vlastně mám blogy dva, ale je pravda, že ten druhý celkem leží ladem. Každopádně si myslím, že módní blog a škola jde skloubit v pohodě – když se ti bude líbit styl některé z dívek/kamarádek, můžeš s ní například i udělat rozhovor a po domluvě ji i vyfotit, popř. udělat fotoanketu ve škole. Myslím, že když přijdeš za někým se slovy "Moc se mi líbí, jak se oblíkáš, nevadilo by ti, kdybych si tě vyfotila na módní blog?", budou zpočátku trochu zaskočené, ale zajisté natolik polichocené, že fotoanketa klapne (občas třeba s přislíbením, že odstřihneš hlavu apod.). Je tedy pravda, že na blogu jsem tohle ještě neviděla, spíš v časopise, ale pokud se ti ten nápad líbí, jen do toho :). Držím palce! Lada

     

Napsat komentář

Jméno *
E-mail *
Webová stránka

*

code