DOBA Magazín

Nuda v práci, škole či Brně? To byste měli zajít na DOBA Magazín! Výborně se zde pobavíte nad roztomilými gify, najdete tu nádherné fotky, zjistíte, co je nového v technologii, něco o cizích zemích a také různé DIY (Do it yourself) vychytávky.
Zdroj: Facebook: DOBA Magazín [Obrázek]. Dostupné z: <https://www.facebook.com/DobaMag?fref=ts>

Nejsem si jistá, kdy tento SLOVENSKÝ magazín vznikl, ale FB stránky byly založeny už v roce 2010. A právě o FB stránky je dobré se zajímat, neboť – dle mého – by přímo web mohl být přehlednější. Občas mi kolegyně (která mě s tímto portálem také seznámila) pošle nějaký příspěvek a já ani netuším, kde ho vzala!
Najdete zde také různé soutěže o lístky na koncerty či fesťáky (konané nejen na Slovensku) a často jen za nejoriginálnější odpověď. A to za to stojí, ne?
Každopádně zde najdete vtípky, roztomilosti i věci, nad kterými jen zůstává rozum stát a i komentáře redaktorů stojí za to. Bavte se!
Má zkušenost:
Zde je několik příspěvků, které mě doopravdy unesly. Nechápu, zda si autoři nalezené fotky a gify někam ukládají a shromažďují a pak je spojí, ale každopádně palec nahoru!
Inu… Taková je DOBA Usmívající se.
 
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Share On Youtube
Contact us

Napsat komentář

Jméno *
E-mail *
Webová stránka

*

code